Ledig stilling som rektor kombinert med undervisning ved Nesna voksenopplæring

Nesna fra Utsikten Nesna fra Utsikten

Ledig stilling som rektor kombinert med undervisning ved Nesna voksenopplæring

Ved voksenopplæringa i Nesna kommune blir det ledig inntil 50 % fast stilling som rektor som kan kombineres med inntil 50 % undervisningsoppgaver. Voksenopplæringa gir tilbud til ca 45 elever, har et høyt kvalifisert personale, som legger stor vekt på faglig læringstrykk, faglige resultater og på et godt og inkluderende elev- og læringsmiljø. Skolen gir tilbud om opplæring i norsk og samfunnskunnskap for minoritetsspråklige og eksamensrettet grunnskoleopplæring for voksne.

Kvalifikasjoner:

• Relevant pedagogisk utdanning på høgskole-/universitetsnivå jamfør kravene i opplæringsloven
  • Undervisningserfaring
  • Erfaring med og kunnskap om budsjettering og økonomistyring, personalledelse og personalutvikling
  • Erfaring/utdanning knyttet til arbeid med flyktninger/ innvandrere er ønskelig
  • Skoleledererfaring er ønskelig

Personlige egenskaper :

• Vi ser etter en leder som
  • Er en aktiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
  • Er visjonær og målrettet
  • Resultatorientert
  • Løsnings- og handlingsorientert
  • Strukturert og ryddig
  • Samarbeidsorientert og motiverende

Vi ønsker en rektor som:

• Har et positivt og reflektert elev- og læringssyn
  • Bidrar til å fremme helhetlig tenking og samarbeid mellom de kommunale tjenestene i integreringsarbeidet
  • Er lyttende, tydelig og inspirerende
  • Er inkluderende og initiativrik
  • Utfordrer, stiller krav til og støtter sine medarbeidere
  • Evner å fange opp det som rører seg internt og eksternt, og som handler deretter – er utviklingsorientert og handlekraftig
  • Evner å innta et helhetsperspektiv og bidrar til samhandling på tvers

Vi tilbyr en spennende rektorstilling i et åpent og godt arbeidsmiljø der du får muligheten til å påvirke kommunens videre skolefaglige utvikling.

Stillingsstørrelse: 50 % som rektor, denne kan kombineres med undervisningsoppgaver slik at stillinga totalt kan bli 100 %. Søkere må oppgi i søknaden om de søker 50 % stilling som rektor eller inntil 100 % stilling som kombinerer rektorstillingen med undervisningsoppgaver.

Lønnsvilkår: Etter avtale Tilsetting på vanlig kommunale vilkår og etter gjeldende avtaleverk og pensjonsordning.

Søknadsfrist: 01.09.2017

Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål rundt innhold i stillinga kan rettes til rektor Torstein Dybdal, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 75 06 71 85/990 31 383.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Sist redigerttorsdag, 06 juli 2017 12:32