Ledig stilling som rektor ved Nesna skole

Nesna fra Utsikten Nesna fra Utsikten

Ledig stilling som rektor ved Nesna skole

Nesna kommune er en utdanningskommune med rik skolehistorie, videregående skole og universitet. Til sammen utgjør det en unik mulighet til å danne et pedagogisk nettverk og læringsarena som ingen andre i Nord-Norge til glede for elever, lærere, foreldre, forskere og innbyggere på Nesna.

Vi søker derfor en rektor som kan ta Nesna skole videre inn i framtiden med visjoner og mål for en god skole, som er trygg i rollen som skoleleder og pedagogisk leder for et kompetent personale. Nesna skole er en 1 – 10 skole med 220 elever. Skolen ble nybygd i 2008 og er lys og trivelig med gode læringsfasiliteter og arenaer.
Skolens hovedsatsingsområder: Helsefremmende skole, inkludering og tilpasset opplæring, klasseledelse/læringsmiljø og økt læringsutbytte for alle.

Kvalifikasjoner:

• Pedagogisk utdanning på høgskole/masternivå
  • Undervisningserfaring
  • Skoleledererfaring er ønskelig
  • Erfaring med skoleutvikling er ønskelig
  • Erfaring med og kunnskap om budsjettering og økonomistyring, personalledelse og personalutvikling er ønskelig

Vi ønsker en rektor som:

• Har motivasjon for faglig og pedagogisk utviklingsarbeid
  • Arbeider målretta for et godt læringsmiljø
  • Ser den enkelte elev og kan bidra til at elevene lykkes
  • Som motiverer de ansatte og er opptatt av læringsresultater
  • Som er inkluderende og bidrar til skolens sosiale miljø
  • Samarbeider med foreldre, lokalmiljø og utdanningsinstitusjoner på Nesna
  • Er en tydelig skoleleder som bidrar til Nesna som kunnskaps- og kulturkommune

Vi tilbyr en spennende rektorstilling i et åpent og godt arbeidsmiljø der du får muligheten til å påvirke kommunens videre skolefaglige utvikling.

Stillingsstørrelse: 100 %

Lønnsvilkår: Etter avtale

Tilsetting på vanlige kommunale vilkår og etter gjeldende avtaleverk og pensjonsordning.

Søknadsfrist: 01.09.2017

Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål rundt innhold i stillinga kan rettes til rektor Tore Løkkås, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 75 06 71 32/976 76 279.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Sist redigerttorsdag, 06 juli 2017 12:25