Bosetting og Mottak lyser ut stillinger i arbeid med enslige mindreårige flyktninger

Bosetting og Mottak lyser ut følgende stillinger i avd. Ungdom(enslige mindreårige flyktninger):

En fast stilling 100 % miljøterapeut (med forbehold om org. endringer)

2x 100 % miljøterapeut vikariat til 01.08.17

1x 100% miljøterapeut vikariat 31.03.17

1x 100% miljøarbeider vikariat til 01.08.17

Alle stillingene har mulighet for forlengelse.

Alle stillingene er i turnus.

Søknadsfrist 14.12.16

Arbeidsområder:

• Arbeid med enslige mindreårige flyktninger, der omsorg og integrering er hovedområder
  • Kartlegging i forbindelse med individuelt planarbeid
  • Iverksetting og oppfølging av tiltak
  • Oppfølging av ungdom, blant annet i forhold til skole, helse og fritidsaktiviteter
  • Særkontaktansvar
  • Forebyggende arbeid

Kvalifikasjoner:

For miljøterapeutstillinger kreves relevant treårig høyere utdanning, fortrinnsvis sosialfaglig eller pedagogisk. Det viktig å være trygg i voksenrollen, skape gode samarbeidsrelasjoner, evne til å jobbe både selvstendig og i team. Erfaring er ønskelig, og tjenesten vil prioritere personer som blir ansett som egnet og har god kjennskap til arbeidet.

Førerkort klasse B er nødvendig for alle stillingene.

Personlig egnethet vektlegges:

• Sunne holdninger, modenhet og gode omsorgsevner
  • Tydelighet, med god evne til kommunikasjon og samarbeid
  • Inkluderende i arbeidsmiljøet
  • Respekt for klienters integritet og deres ulike behov
  • Godt humør

GENERELT FOR STILLINGEN:

Den som blir ansatt vil få en interessant og utfordrende jobb, i et arbeidsfellesskap med god tverrfaglig kompetanse og et åpent, inkluderende arbeidsmiljø.

Søkere må oppgi referanser og aktuelle kan bli innkalt til intervju. Politiattest må framlegges ved tilsetting. For øvrig gjelder ansettelse på kommunens vilkår iht. gjeldende lover, reglement og avtaler.

Tiltredelse omgående.

Kortfattet søknad sendes digitalt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 14.12.16

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsleder, Bosetting Kristian Sivertsen, tlf 95 09 99 76

Sist redigerttirsdag, 06 desember 2016 18:56