Ledige stillinger som sykepleier, 80% fast og 100% vikariat

UTLYSNING –  FAST STILLING OG SVANGERSKAPSVIKARIAT VED NESNA SYKEHJEM: SYKEPLEIER

Velkommen til Nesna kommune, midt i hjertet av helgelandskysten! Er du på utkikk etter et kortvarig eller langvarig arbeidsforhold og samtidig ønsker å benytte deg av det vakreste naturen har å by på både til lands og til havs?

Nesna kommune ligger sentralt på Helgeland, om lag 65 km fra Mo i Rana, 65 km fra Mosjøen og 32 km fra Sandnessjøen. Alle tre steder har flyplass. Vi har daglig anløp av hurtigruta og hurtigbåtforbindelse til Bodø. I kommunen bor det om lag 1700 aktive og engasjerte innbyggere.

I desember 2020 flyttet vi inn i et helt nytt sykehjem med 16 sykehjemsplasser fordelt over to etasjer. Vi er tilknyttet legekontor, hjemmetjenestene og heldøgnbemannet omsorgsbolig.

Vi har følgende stillinger ledig:

• 80% fast sykepleierstilling med arbeid hver 3. helg.
  • 100% svangerskapsvikariat som sykepleier fra ca 01.06.2021- 01.02.2021, med arbeid hver 3. helg.

Kvalifikasjonskrav:

• Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier
  • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig
  • Erfaring fra tilsvarende stillinger
  • Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig
  • Evne til å kommunisere med ulike brukergrupper
  • Fordel med kjennskap til dokumentasjonssystemet Cosdoc
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk.

Frist for å søke er 12.04.2021

Spørsmål om stillingen kan rettes til virksomhetsleder ved Nesna sykehjem, Stine Mathisen per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriftlig søknad med CV sendes elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..