UTLYSNING – FERIEVIKARER SOMMEREN 2021

UTLYSNING – FERIEVIKARER SOMMEREN 2021 foto: Halvor Hilmersen

Nesna kommune, helgelandskystens perle! Er du på utkikk etter et kortvarig arbeidsforhold og samtidig ønsker å benytte deg av det vakreste naturen har å by på både til lands og til havs?

Nesna kommune ligger sentralt på Helgeland, om lag 65 km fra Mo i Rana, 65 km fra Mosjøen og 32 km fra Sandnessjøen. Alle tre byene har flyplass, og det tar noen få timer med fly fra f.eks Gardermoen. Vi har daglig anløp av hurtigruta og hurtigbåtforbindelse til Bodø. I kommunen bor det om lag 1700 aktive og engasjerte innbyggere.

Nesna kommune søker ferievikarer i tidsrommet juni, juli og august 2021 i følgende avdelinger:

• Sykehjem
  • Institusjonskjøkken
  • Hjemmetjenestene
  • Miljøterapeutiske tjenester

Vi har behov for autoriserte sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, assistenter, vernepleiere og kjøkkenpersonell, men ønsker også at du som er student søker.

Vikarer til hjemmesykepleien må ha sertifikat klasse B.

Frist for å søke er 22.03.2021.

Som ferievikar må du

• ha gode samarbeidsevner og være engasjert i arbeidet
  • ha evne til å arbeide selvstendig
  • ha god arbeidskapasitet
  • kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver, opplæring, et godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger.

Lønn og arbeidsvilkår

• Ansettelse på kommunale vilkår, og lønn etter kvalifikasjoner og ansiennitet
  • Studenter som er ferdig med 2/3 av sykepleiestudiet vil få lønn som ferdig utdannet sykepleiere.
  • Minimum 10 års ansiennitet for ferdig utdannede sykepleiere med norsk autorisasjon.
  • God pensjonsordning, yrkesskade- og gruppelivsforsikring
  • Ferievikarer vil få dekt hybel ved behov.
  • - Nærmere opplysninger om sykehjem og institusjonskjøkken: kontakt virksomhetsleder Stine Mathisen epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Nærmere opplysninger hjemmetjenestene og miljøterapeutiske tjenester: Fungerende virksomhetsleder Ann Mari Løvhaug epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriftlig søknad med CV sendes elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å skriv i søknaden hvor du ønsker å jobbe, og i hvilke uker du er tilgjengelig.

I henhold til offentleglovas § 25 andre ledd Logg inn for å se kontaktinformasjon gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om unntak fra offentlighet .

Sist redigertmandag, 01 mars 2021 09:47