Ledig stilling som helsesykepleiere

Ledig stilling som helsesykepleiere Pixabay

Ledige stillinger som helsesykepleiere

Nesna kommune, Familietjenesten, avd. Helsestasjonen har følgende ledige stillinger:

• Ledende helsesykepleier 100% fast stilling fra og med 01.02.2021
  • Helsesykepleier 50% vikariat, 01.01. - 15.11.2021, med mulighet for forlengelse/ fast

Ved internt opprykk vil det bli ledig:

• 50% fast stilling som helsesykepleier
  • 50% helsesykepleier i prosjektstilling til 01.09.2021, med mulighet for forlengelse

Stillingene kan kombineres og søkere må oppgi hvilke(n) av stillingen(e) som søkes.

Helsestasjon- og skolehelsetjenesten i Nesna kommune inngår i Familietjenesten for Nesna og Træna kommune. Familietjenesten en del av Nesna kommunes organisasjonsutviklingsarbeid.  Målsettingen er at brukerne skal møte en støttende tjeneste som arbeider tverrfaglig, der «En dør inn»-prinsippet gjør seg gjeldende for innbyggerne.

Familietjenesten skal romme flere avdelinger: jordmortjenesten, helsestasjonen, skolehelsetjenesten, barneverntjenesten og psykisk helse. Hver avdeling ivaretar sine lovpålagte oppgaver og kjernearbeid. I tillegg skal ansatte i hovedsak arbeide sammen om tiltak ut fra et brukerperspektiv; altså et tverrfaglig kommunalt tilbud for barn, ungdom og familier, samt gravide.

Helsestasjonen omfatter svangerskaps- og barselomsorg, helsestasjon for sped- og småbarn, skolehelsetjeneste, helsestasjon for ungdom.  Helsestasjonen er lokalisert på Nesna med arbeidsdager på Træna.

Hovedoppgaver

Ledende helsesykepleier har det faglige og utøvende ansvaret for tjenesten.

Felles for stillingene:

• Helsefremmende og forebyggende arbeid, vaksinering, helseundersøkelser og tilbud om oppfølging ifølge Nasjonale faglige retningslinjer for helsestasjons- og skolehelsetjenesten
  • Helseopplysning i grupper, klasser og foreldremøter
  • Tverrfaglig samarbeid internt og eksternt
  • Ansvar for utviklingen av tjenesten og i det tverrfaglige arbeidet
  • Gjennomføring av helsevurderinger og oppfølging av barn
  • Informasjonsarbeid og helseopplysning
  • Vaksinering og noe smittevernsarbeid
  • Skolehelsetjeneste med spesielt fokus på psykososialt arbeid
  • Dokumentasjon i WinMed av tiltak, kontroller og observasjoner
  • Gi faglig veiledning til samarbeidspartnere og i utviklingsarbeid
  • Etablere og utvikle digitale løsninger inne forebyggende tjenester til barn og unge

Kvalifikasjonskrav

Ledende helsesykepleier:

• Off. godkjenning som sykepleier med godkjent videreutdanning som helsesykepleier eller påbegynt videreutdanning som helsesykepleier
  • Dersom ingen kvalifiserte søkere melder seg kan off. godkjent sykepleier konstitueres i stillingen for ett år
  • Ledererfaring fra kommunal sektor er ønskelig
  • Praksis fra arbeid på helsestasjon og i skolehelsetjenesten
  • Kunnskap om psykososialt arbeid for barn og unge
  • Kunnskap om fagsystemet WinMed

Helsesykepleiere:

• Off. godkjenning som sykepleier med godkjent videreutdanning som helsesykepleie, påbegynt videreutdanning som helsesykepleier eller off. godkjent sykepleier
  • Praksis fra arbeid på helsestasjon og i skolehelsetjenesten er ønskelig
  • Kunnskap om psykososialt arbeid for barn og unge
  • Kunnskap om fagsystemet WinMed er ønskelig

Personlige egenskaper

• Gode kommunikasjonsevner
  • Selvstendig, fleksibel og faglig engasjert
  • Gode samarbeidsegenskaper og teamorientert
  • Løsningsorientert, positiv og lojal
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Det legges vekt på personlig egnethet og motivasjon for stillingen

• Spennende arbeidsoppgaver og faglige utfordringer
  • Trivelig arbeidsmiljø preget av samarbeid, høyt tempo og godt humør
  • En arbeidsplass i utvikling
  • Lønn etter tariff
  • Gode pensjonsvilkår i KLP

Det er krav om at det gyldig politiattest leveres før tiltredelse fra personer som i sitt arbeid er i kontakt med barn, ungdom, brukere og pasienter. De som tilsettes må fremlegge politiattest som ikke er eldre enn tre måneder, jf. Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4.

Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk.

Tiltredelse etter nærmere avtale, men ønskelig for ledende helsesykepleier 01.02.2021 og for helsesykepleier 01.01.2021.

Søknadsfrist: 01.12.2020

Kontaktpersoner for stillingene: ledende helsesykepleier Rigmor L. Knutsen, tlf.: 41 40 28 89 eller leder for Familietjenesten Ingeborg Herset, tlf.: 95 74 75 85

Skriftlig søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.