Ledig vikariat som sykepleier 80 % stilling

UTLYSNING – SVANGERSKAPSVIKARIAT SYKEPLEIER 80% STILLING

Velkommen til Nesna kommune, i hjertet av helgelandskysten! Er du på utkikk etter et kortvarig arbeidsforhold og samtidig ønsker å benytte deg av det vakreste naturen har å by på både til lands og til havs?

Nesna kommune ligger sentralt på Helgeland, om lag 65 km fra Mo i Rana, 65 km fra Mosjøen og 32 km fra Sandnessjøen. Alle tre steder har flyplass. Vi har daglig anløp av hurtigruta og båtforbindelse til Bodø. I kommunen bor det om lag 1700 aktive og engasjerte innbyggere. I løpet av høsten skal vi flytte inn i et helt nytt bygg.

Nesna har et sykehjem med 20 plasser fordelt på en avdeling for personer med demens og en avdeling med somatisk korttids- og langtidspasienter samt avlastning. Vi skal i løpet av vinteren inn i et nytt bygg med 16 sykehjemsplasser fordelt i to etasjer.

Nesna sykehjem har ledig et svangerskapsvikariat i 80% stilling fra 14.12.2020-31.08.2021.

Frist for å søke er 20.11.2020.

Kvalifikasjonskrav:

• Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier
  • Erfaring fra tilsvarende stillinger
  • Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig
  • Evne til å kommunisere med ulike brukergrupper
  • Fordel med kjennskap til dokumentasjonssystemet Cosdoc
  • Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk.
  • Lønn etter gjeldende tariff.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Spørsmål om stillingen kan rettes til virksomhetsleder ved Nesna sykehjem, Stine Mathisen per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sist redigerttorsdag, 05 november 2020 10:40