Prosjektstilling Nesna Helsestasjon 50 % i ett år med mulighet for forlengelse

Nesna kommune har mottatt tilskudd fra Helsedirektoratet til utvikling av skolehelsetjenesten og styrking av svangerskaps- og barselomsorgen.  Prosjektmidlene gjelder i utgangspunktet for ett år, men det er mulighet for forlengelse om tilskuddsperioden forlenges. Prosjektet vil ha hovedfokus på skolehelsetjenesten i ungdomsskolen og VGS, samt styrking av skolehelsetjenesten. Kommunen vektlegger tidlig og tverrfaglig innsats hvor flere tjenester og faggrupper jobber sammen for å nå felles mål. Stillingen forventes å delta i kommunens ulike tverrfaglige team. Det kreves deltakelse i internkontroll og fagutvikling sammen med øvrige ansatte i helsestasjons- og skolehelsetjenesten.

Nesna Helsestasjon lyser også ut en 50 % fast stilling som helsesykepleier. Det vil være mulig å kombinere stillingene. Oppgi i søknadsteksten om du ønsker å søke begge stillingene.

Arbeidsoppgaver

• I samarbeid med jordmor og ledende helsesykepleier planlegge og gjennomføre kurs i svangerskap og barselomsorgen.
  • Medansansvarlig for drift og utvikling av Helsestasjon for ungdom, og målrettet arbeid for ungdom på digitale plattformer.
  • Oppfølging av funnene i Ungdata-undersøkelsen.
  • Ansvar for planlegging og gjennomføring av hybelkurs for borteboende elever i VGS.
  • Arbeide med å styrke tilbudet innen psykisk- og seksuell helse for barn og unge
  • Et viktig fokusområde i skolehelsetilbudet er helsesykepleiers tilstedeværelse for elevene og undervisning i Psykologisk Førstehjelp.

Arbeidsoppgavene vil kunne omfordeles i tjenesten etter kompetanse hos den som blir tilsatt. Nesna kommune er i en omstillingsprosess hvor det blant annet utredes etablering av en familietjeneste. Prosjektstillingen kan bli tillagt oppgaver innenfor dette utredningsarbeidet.

• Godkjent sykepleier
  • Annen relevant universitets-/høgskoleutdanning med minimums 3-års varighet vil bli vurdert.
  • Gjerne videreutdanning innen psykisk helsearbeid, helsesykepleie og/eller veiledning.
  • Kjennskap til bruk av IKT verktøy. Det er en fordel om du har erfaring med journalsystemet CGM helsestasjon.

Personlige egenskaper

• Evne til å arbeide selvstendig og målrettet og i team.
  • Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper, særlig gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Erfaring med bruk av sosiale medier som kommunikasjonsplattform.
  • Serviceinnstilt.
  • Løsningsorientert.
  • Gyldig politiattest leveres før tiltredelse.

Søknadsfrist:  15.08.2020

Kontaktperson for stillingen: Fungerende rådgiver helse og omsorg Cecilie Lauritzen. Telefon 75 06 70 00

Skriftlig søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Gyldig politiattest leveres før tiltredelse.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.