Åpent informasjonsmøte - Fagskoleutdanning på Nesna

Møtested
Via Teams på nett
E-post:

Nesna kommune har invitert Fagskolen i Viken til et samarbeid for å gi ansatte i helse- og omsorgsektoren fersk og aktuell videreutdanning. Nå kan alle interesserte bli med på Teams-møte om den nye fagskoleutdanningen.

Videreutdanningen skal gi spisskompetanse innen observasjon og vurdering for å bidra til tidlig oppdagelse av funksjonssvikt og forverret helsetilstand hos pasienter/brukere. Dette vil være en svært rimelig og effektiv måte å løfte kompetansen innen kommunens helse- og Omsorgstjenester.

Studiet er lagt opp med samlinger på Nesna og på nett. Det blir 3 fysiske samlinger av 2 dager på Nesna i løpet av ett semester. Mellom disse blir det samlinger på nett. Les mer om utdanningen.

Microsoft Teams-møte:

Bli med fra datamaskin eller mobilapp:

Klikk her for å delta i møtet

Eller ring inn (bare lyd):

+47 21 40 21 95,,278462861#   Norway, Oslo

Telefonkonferanse-ID: 278 462 861#