Førjulsmarked på Langsetbrygga

Konsert: Julegaven - med Trine Rein og Adrian Jørgensen

Konsert i Nesna kirke med Trine Rein og Adrian Jørgensen - med Haukneskoret

Dato
27. november 2022
Tid
18:00 - 20:00
Sted
Nesna kirke

Trine Rein sikrer julestemningen med Julegaven. Årets gjesteartist: Adrian Jørgensen Veien mot den niende runden med førjulskonserten Julegaven har vært innholdsrik på så mange vis, og i år har vi troen på at julestemningen vil bli noen ekstra hakk sterkere. Det er lenge siden vi har fått hygge oss sammen på naturlig vis, så denne gangen legger vi ruten lenger nord enn noensinne, inviterer fantastiske lokale kor, makser ut på musikerrekken, og topper laget med selveste Adrian Jørgensen som gjesteartist!

BESTILL BILLETT

I Nesna kirke treffer vi Haukneskoret som vil bidra til å sette den gode julestemningen for kvelden. Trine Rein er kjent for å by på seg selv, holde seg godt innenfor en tradisjonell, norsk julefeiring samtidig som at hun gjerne hever takhøyden med opptil flere centimeter når hun besøker kirker rundt i landet i førjulstiden. Her skal publikum både få kjenne på andakt og høytid, men også glede og lettelse over å kunne samles til julefred og julefeiring igjen. Noen skråblikk på livet blir det gjerne med Trine Rein bak mikrofonen, og for de som kjenner henne som artist og sanger vet man at hun ikke sparer på kruttet når det kommer til vokale utskeielser. Med sin vakre, sårbare og sjelfulle stemme krøp Adrian Jørgensen godt inn i hjertet til både Trine Rein og publikum sist han var med som gjesteartist, og da var det ikke vanskelig å invitere ham igjen. Vi besøker hele 30 kirker under årets Julegaven, hvorav ti i Nordland, sju i Trøndelag, og tretten på Østlandet.

I alle kirkene vi besøker treffer vi håndplukkede, lokale kor med fantastiske stemmer og dyktige dirigenter. Ensemblet i år består av: Trine Rein – hovedartist/sanger Adrian Jørgensen – gjesteartist/sanger Olav Torgeir Kopsland – gitar, pedal steel Eivind Kløverød – trommer/perkusjon Kenneth Bjørdal – Hammond orgel/keys Helge Taksdal – lyd/teknikk MAF (Mission Aviation Fellowship) - crew Velkommen til en varm, stemningsfull og oppløftende førjulskonsert! Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart.

Varighet ca. 80 minutter uten pause.

Ledsager: betaler kun serviceavgift. Ledsagerbevis må vises på inngang.

Grupper over 15: kontakt Ticketmaster her